Skip to main content
search

Най-мащабният интерактивен форум в архитектурата и строителството в страната ще се състои тази есен в Университета по архитектура, строителство и геодезия. За да стане дом на най-вълнуващото събитие в сферата, университетът ще бъде преобразен, както никога преди. Идеята за форума съществува вече две години като реалностите на пандемията преместиха датата на голямото събитие този септември. Точно затова той ще бъде още по-мащабен и още по-интересен. 

Интерактивни работилници, лекции, дискусионни панели, срещи с най-големите имена в строителството и архитектурата и много други изненади с българско и международно участие ще ви очакват по коридорите и залите на УАСГ. 

Какво точно  ви очаква на събитието?

Форумът на Лидерите, които строят е подготвил разнообразни форми на интеракция между всички участници и специалисти. Те ще имат шанса да комуникират, да участват в уъркшопи, работилници, да се запознаят с водещите теми в строителния сектор, архитектурата, дигитализацията, инвестициите и много повече.

В синхрон с водещата тема за устойчивост в строителството, пространствата в университета ще бъдат преобразени с уникални дизайнерски решения. Материалите, с които ще бъдат изградени интерактивните площи, ще бъдат изцяло рециклирани след края на събитието. Темата за дигитализацията и иновациите в сферата също ще бъдат основен фокус на събитието.

Участниците във форума ще имат невероятния шанс да присъстват на лекциите на най-добрите експерти в строителството и архитектурата, ще могат да се докоснат до над 30 компании като всяка от тях ще има своя уникална интерактивна площ. Там присъстващите ще могат да се запознаят с работата на всяка компания, а самите компании ще отправят разнообразни предизвикателства към гостите. Тези зони ще бъдат разположени из коридорите на УАСГ и изцяло ще изменят познатите за повечето пространства в университета.

Успоредно с представянията по коридорите, в Аула Максима ще се провеждат дискусионни панели с фокус едни от най-актуалните теми в сферата на строителството и иновациите. Панелите ще съберат над 25 топ експерти и известни имена у нас, както и специални гости със световен опит. В централното фоайе ще ви очаква грандиозна дигитална VR кула, която всеки участник ще може да посети.

ТЕЗИ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ИЗНЕНАДИ, ТОМБОЛИ И НАГРАДИ ВИ ОЧАКВАТ НА 28 и 29 СЕПТЕМВРИ В УАСГ.

За кого е подходящо събитието?

Лидерите, които строят отново се насочват към всички специалисти в сферата, които не искат да спират да се развиват, да придобиват нови знания и разширяват своите хоризонти – професионалисти и студенти от всички инженерни науки, архитектура, ландшафтна архитектура, интериор, дизайн…

Ученици, които имат интерес в сферата могат също да участват в събитието и да се запознаят с иновациите и водещите теми в сектора. Ако имате интерес да се докоснете до строителната индустрия и да научите повече за нея и развитието и също сте добре дошли да заявите своето участие и да станете част от приключението!

Как да участвам в интерактивния форум на Лидерите, които строят?

ВСЕКИ ЕДИН ЖЕЛАЕЩ ИМА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ПРИСЪСТВА НА СЪБИТИЕТО НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

Единственото изискване е да заявите вашия билет тук и да получите своя индивидуален код за достъп. В деня на събитието той трябва да бъде показан на мястото на регистрация, за да получите вашия достъп до най-големия интерактивен форум в строителството и архитектурата.

В това начинание ще ни помогнат нашият официален партньор – “Хоризонт Иванов” и още над 50 компании.

Подробен график на събитието, както и друга важна информация, можеш да намериш тук.

ПОБЪРЗАЙ И БЪДИ ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ СДОБИЯТ С БИЛЕТ!

Зекие Емин

Архитект и изследовател със страст към историята, културното наследство и неговото адекватно преизползване и интегриране в реалностите на ХХI век. Вярва, че архитектурата е прякото отражение на човешката история. Тя е вечна - съществува физически от древността до наши дни. Аналогично писането е прякото отражение на нашите мисли и единственият начин да ги запазим във времето.

Остави коментар

Close Menu