Skip to main content
search

PERI предлага на всички специалисти в строителния сектор възможността да участват в експертни обучения на компанията, които се концентрират върху последните тенденции в продуктовото им портфолио, техническите решения за кофражи, скеле и компоненти. Фокус в обученията ще бъдат и професионалните услуги на PERI, които правят строителния процес по-лесен, бърз и безопасен.

За кого са подходящи обученията?

Обученията на PERI са подходящи за всички специалисти в строителния сектор – архитекти, проектанти, управители на строителни фирми, технически ръководители, проектови мениджъри, служители към отделите оферти и снабдяване. Програмата на PERI е разработена така, че да надгради знанията на участниците и да ги обучи в нови умения. Всяко обучение освен теоретическа ще включва и специализирана практическа част.

Цялото обучение ще се провежда на живо в изложбената зала на ПЕРИ България в рамките на един ден. Участието в него е напълно безплатно, но местата са ограничени за това е необходимо заявяване на желание за участие. Всеки преминал обучението специалист, ще получи сертификат за участието си.

Изложбената зала на ПЕРИ България.

Кога ще се провеждат обученията?

Обученията ще се концентират върху няколко професионални направления, свързани с дейността на компанията и основните тенденции в сектора на строителството. Те ще се случат в период от няколко месеца, започвайки от май до ноемрви месец. Първото планирано обучение ще се проведе на 15 май, когато основа тематика ще бъдат видове PERI компоненти и тяхното приложение.

На 29 май лекторите ще се концентират върху кофражните системи на компанията в жилищното строителство. През септември програмата продължава със системите скелета, с фокус върху тяхната безопасност, което ще се проведе на 22-ри. На 16 октомври темите ще бъдат инженеринг, супервайзинг и логистика.

Последното обучение на 13-ти ноември ще се концентира върху най-новите тенденции в сектора, а именно бързата дигитализация. Ще се обсъдят BIM системите в работата на PERI. Лектори на събитията ще бъдат едни от най-изявените експерти на компанията с дългогодишен опит и богат набор от знания. Повече за тях можете да научите ТУК. 

Управителят на ПЕРИ България – Георги Димитров:

“Стремим се да правим строителството по-бързо, по-ефективно и по-безопасно. Да предлагаме най-добрите решения на нашите клиенти е това, което ни движи всеки ден. Гордеем се, че сме семейна компания с уникална култура, взаимно доверие и уважение. Това ни помага да градим успехите си заедно с вас. През 2021 г. в PERI Academy сме подготвили за вас специални обучения, водени от наши специалисти с богат опит и познания. Те ще ви помогнат да работите още по-професионално с нашите системи. Нека си пожелаем споделени успехи!”

Как можете да се запишете за участие?

Можете да заявите желание за участие в официалния сайт на компанията. Кликнете ТУК за повече информация за обученията. За групови кандидатствания и допълнителни въпроси можете да се свържете директно с екипа на PERI.

График на обученията:

15 май – Видове PERI компоненти и тяхното приложение
29 май – PERI кофражни системи в жилищното строителство
18 септември – PERI системи скеле – бързо, лесно, безопасно
16 октомври – PERI услуги – инженеринг, супервайзинг и логистика
13 ноември – PERI is BIM ready – дигитални решения

Всяко събитие ще бъде съобразено с епидемиологичните изисквания за безопасност – задължително носене на маска, измерване на телесната температура, дезинфекция и спазване на необходимото разстояние между хората.

Hobelix

Every beginning is difficult but extremely essential.

Остави коментар

Close Menu