ПЕРИ България отпразнува своя специален 20-годишен юбилей на 25 септември 2020 г. Под формата на „Ден на отворените врати“ компанията отпразнува събитието в компанията на много свои верни клиенти и партньори.

Мероприятието започна в 12:00 ч., когато компанията отвори вратите си за всички гости, дошли да уважат празника. PERI беше подготвила както различни кътове за отдих, така и интригуващ кът в изложбената зала за запознаване с последните тенденции в дигиталните решения. Там бяха представени най-новите системни решения за кофраж и компоненти. Компанията представи няколко акцента:

  • новата стоманена система за вертикален кофраж и колони HANDSET-Alpha
  • новата алуминиева система за хоризонтален кофраж ALPHADECK
  • новата рамкова система за подпиране на плочи и греди PD-5

Повече за системите може да научите на уебсайта на ПЕРИ България.

Посетителите имаха възможност да се разходят в изцяло обновената изложбена зала на компанията и да видят разнообразни примери за кофриране на вертикални елементи, плочи и инженерни съоръжения. 

За първи път в България

ПЕРИ представиха прототипи на сензори за измерване на температурата на бетона, за уплътняване на трудно достъпни места, за измерване на якостта на бетона и за водоциментното съдържание. Клиентите успяха да се запознаят с новия online портал MyPERI за бърз и лесен достъп до данни за проектите 24/7.

Като финал на преживяването ПЕРИ се погрижи за доброто настроение на гостите с вкусна баварска почерпка, студена немска бира и хубава музика.

Желаем на компанията още много иновации, успехи и доволни клиенти!

 

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Кристин Джалова
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Мрежи от независими пространства: Токио
Интервю с Иван Бонев, архитект и изследовател

Срещам се с арх. Иван Бонев в парка Заимов, където се разполага неговата изключително любо…