Днес Ви представяме нашите нови партньори от ЛИДЕР.БГ – онлайн медия, насочена към българския, европейския и световен бизнес. Целта й е обективно и безпристрастно да представя икономическите и бизнес новини от България и света.

Също както ние в STROIINFO.COM, в ЛИДЕР.БГ поставят акцента и търсят сензацията в позитивното. Техният сайт е място без новини за политика, коронавирус, катастрофи и скандали. Те се представят като позитивна медия, която има за цел да обърне погледа ни към светлата и мотивираща част на живота, представяйки ви най-новите постижения на българския и световен бизнес, новите открития и иновациите в технологиите, новостите в сферата на финансите, достиженията в сферата на науката и медицината, спортистите, на които се възхищаваме и хората на културата, които ни вдъхновяват.

 

Интересно е да надникнем в раздела „Здравословно“, където откриваме информация относно здравословния начин на живот; храните, които ни помагат да поддържаме тялото и ума си; вредните навици, които ни разболяват и как да се справим с тях. Независимо дали сте в строителния сектор като нас, или пък не, това са теми, които винаги са актуални. В ЛИДЕР.БГ четете още интервюта с водещи фигури в бизнеса в България, финансови анализатори, стартъп компании и популярни лица от българския шоубизнес.

ЛИДЕР.БГ е бизнес медия, която представя и подкрепя лидерите във всички сфери на обществото.

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Hobelix
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Фасадна обвивка, инженеринг, логистика и доставки
Всеки сезон Академия Лидерите набляга на практическото обучение чрез посещения на значими обекти в България

В последните две седмици участниците в сезон 6.1 на Академия Лидерите разгледаха и отблизо…