Събитието „Иновативни BIM процеси с Archicad 23”, организирано от Архитектурен Дигитален Дизайн и Graphisoft ще се проведе на 20-ти ноември, сряда, от 17:30 часа в „Генератор“, бул. Черни Връх №47, (източен вход), Бизнес център Витоша. Негова цел е да запознае специалистите с новите световни тенденции в бранша, както и да им даде нови идеи за повишаване на организацията и конкурентността на бизнеса им.

В съвременното строителство, акцентът доста често бива изместен от проектирането. Обикновено проектите се извършват в кратък срок, а когато те се изготвят спрямо вече познатите методи – двумерни чертежи, които не са свързани помежду си, вероятността от грешки е много голяма. Необходимост за българската архитектурна практика е да започва да внедрява BIM (Building Information Model) програмите в проектирането, с цел подобряване на качеството и ефективността.

Акценти в програмата са рендване в реално време с Twinmotion, споделяне на проект през мобилни устройства с BIMx и съгласуване на специалностите в BIM среда.

Саболч Мико | Снимка: Twitter

Основен лектор ще бъде Саболч Мико, BIM консултант в Graphisoft. Мико е лектор на множество конференции, а и преподавател, който е взимал участие в разработването на учебни материали за ArchiCAD. Лекцията ще бъде на английски език.

Цел на „Иновативни BIM процеси с Archicad” е да даде възможност на професионалистите да „проверят“ къде се намират техните знания и техния бизнес спрямо световните тенденции. Те ще се запознаят и с новости по отношение на организацията и това как да направят бизнеса си по-конкурентоспособен.

Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация. Формата за записване и допълнителна информация можете да откриете на страницата на Archicad.

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Георги Мърхов
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Под настилката: подът като система
Отопление, шумоизолация и цялостен комфорт – кои са правилните решения за подовете?

Подът – бихме го подценили, ако смятаме, че той е единствено основата за завършващата наст…