На 7-ми юли тази година ще се проведат петите годишни награди на сайта imoti.net. На официалната церемония по награждавнето ще бъдат отличени най-добрите представители от бранша, разпределени в различни категории. По време на събитието, организирано в Sofia Event Center, партньорите ни ще отбележат тържествено и своята двадесета годишнина на пазара на недвижимите имоти.

Събитието обещава да събере на едно място някои от най-добрите представители на бизнес средите в строителството и търговията с недвижимото имущество. Годишните награди на Imoti.net вече пет години подред отличават компаниите с добри практики и постижения в сектора.

Основната цел, която си поставят организаторите, е да бъде дадено признание за добрата работа на компаниите с високи постижения и социална отговорност в работата. Според тях това е необходимо, за да се поддържа репутацията на експертите и агенциите в сектора добра, а потребителската оценка – позитивна. Според imoti.net е важно да се оценяват именно тези компании от бранша, за които клиентът е на първо място. Поради това през годините форумът, организиран от сайта, се е утвърдил сред най-авторитетните в сектора и един от най-популярните сред експертите, проектантите, потребителите.

На тазгодишното издание ще бъдат връчени награди в общо 15 категории.

13 от тях са присъствали и в миналите издания на формата, а две от тях са изцяло нови – „PropTech“ и „Маркетингова стратегия на имот“. За престижните награди тази година са кандидатствали над 120 компании, представители на различни области от търговията и посредническите услуги в сектора на недвижимите имоти. Победителите измежду тях бяха избрани и обявени след обсъждане от експертно жури, в което участват специалисти от различни сфери.

Imoti.net отправиха и запитване към своите потребители, като в процеса по подбор на победителите в 3 от категориите участваха над 1500 онлайн потребителя. „Агенция на годината“, „Брокер на годината“ и „Сайт на агенция“ са категориите, в които потребителят имаше решаващо значение. Всеки един от взелите участие в гласуването ще получи специална награда за своята активност като комплимент и знак на благодарност.

Събитието ще бъде предшествано от дискусия на тема „На прага на следващите 20“, в чийто фокус да бъдат новите тенденции в сектора и потенциалните посоки на неговото пазарно развитие в близките години.

Очакваме с нетърпение събитието на нашите партньори. Ако и Вие проявявате интерес към света на строителството, архитектурата и недвижимите имоти, последните тенденции, практики и иновации, не се колебайте да разберете повече относно програмата на предстоящото на 7 юли в Sofia Event Center събитие.

Повече информация можете да научите тук.

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Биляна Апостолова
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Измама ли е новият зелен ринг на София?
Повече за представеният проект за ПУП на район “Слатина” в рамките на ринга

На 2 юли се проведе първото представяне на проекта за подробен устройствен план (ПУП) на р…