Skip to main content
search

От 21-ви до 23-ти юни 2019г. ще се състои пилотното издание на иновативния LEADERS SUMMER ACADEMY в гр.Габрово. В летния кампус участие ще вземат 50 от най-мотивираните млади хора в България, на които предстои да завършат своето средно образование и проявяват интерес за развитие в строителния сектор. Те ще имат възможността да се срещнат с лектори и ментори, част от най-големите компании в строителството, от които да черпят вдъхновение и знания. В програмата са включени много практически и креативни задачи, workshop-и и активности в неформална среда.  Мисията на LEADERS SUMMER ACADEMY е да създаде среда за развитие на младите хора в България, като подпомогне тяхната бъдеща реализация  по един забавен и интерактивен начин. Участниците ще получат възможност за контакт с водещи работодатели, както и реални варианти за реализация още от първия ден на стартирането на своето висше образование. В LEADERS SUMMER ACADEMY участие ще вземат компаниите PipeSystem, PipeLife, Planex, PERI, Wienerberger, БОКАЛ и Baumit.

Сега е моментът да откриеш повече за света на архитектурата и строителството и да станеш част от първия по рода си летен кампус. В него ще имаш възможността да предизвикаш себе си, да се запознаеш с хора от цяла България, да се забавляваш и да срещнеш лектори и ментори, част от най-големите компании в строителството, от които да черпиш знания и вдъхновение. Всичко това – по един интерактивен, креативен и забавен начин в неформална среда.

Как да кандидатстваш?

Ако си 11-ти или 12-ти клас и имаш интерес за развитие в строителството, искаш да кандидатстваш във ВСУ “Любен Каравелов” или УАСГ, нашият летен кампус може да даде начало на твоя успешен старт. Можеш да кандидатстваш тук. Очакваме твоя отговор на въпроса: “Защо искам да стана строител?”. Можеш да го напишеш, да направиш презентация или да запишеш видео и да ни го изпратиш.

Крайният срок за кандидатстване е 26-ти май.

Организатор на летния кампус е ХОБЕЛИКС – дигитална медийна компания, посветена в разработването на проекти в направление възстановяване на връзката образование – бизнес, предоставяне на информация за възможностите за професионална реализация и спомагане за вдъхновението на младите талантливи хора в строителния сектор на България. ХОБЕЛИКС е организатор на форума „Лидерите, които строят“, както и обучителния формат Академия Лидерите.

Научете повече за летния кампус тук.

STROIINFO

Ние сме екип от професионалисти - архитекти и дизайнери, които вярват в създаването на по-добра и качествена среда за обитаване.

Остави коментар

Close Menu