“Beyond the hype” е мотото на второто издание на балканската конференция за 3D принтиране Additive Days, която ще се проведе между 20-23 февруари в София Тех Парк. Целта на събитието е да ни запознае с последните открития от света на 3D технологиите и да проправи пътя им и у нас. Конференцията е насочена не само към представителите на бизнеса, научните и образователните среди, а и към масовата аудитория.

Какво включва Additive Days 2020?

Конференцията ще насочи вниманието ни към темата за устойчивостта и за това защо “добавянето” като последователност и технология означава намаляване и оптимизация на настоящите процеси.

Кадър от събитието през 2018 г.

Събитието ще се проведе в София Тех Парк и включва 4 модула. По време на конференцията, в дните между 21 и 22 февруари, ще бъдат представени лектори от цял свят. Те ще ни запознаят с различни аспекти на 3D принтирането – в медицината, тенденциите на бъдещето, устойчивото развитие и още…

Ще бъдат провеждани специални работилници от 21 до 23 февруари. Чрез тях всеки, който желае, ще може да се докосне до най-новите технологии в сферата. Ще бъдат представени и проекти от различни държави. В експо зоната ще бъдат позиционирани най-големите компании в страната и водещи компании от чужбина, които разработват 3D технологии.

Акцент в програмата е участието на Алкаиос Борниас Варотсис, водещ експерт в областта на развойната дейност в 3D принтирането. Той ще участва в панел, посветен на тенденциите в адитивното производство. Варотсис има докторска степен по Адитивно производство от Университета Лофбъро във Великобритания, а в момента е консултант на свободна практика, обучаващ предприятия относно предимствата на 3D принтирането.

Кадри от събитието през 2018 г.

Защо събитието е толкова необходимо днес?

Additive Days е международно събитие, организирано от B2N, компания, занимаваща се с внос и разпространение на 3D технологии в България и на Балканите, както и нейни партньори. Негов фокус е бързо развиващият се сектор на 3D принтирането и приложенията му. Additive Days цели да създаде среда за срещи на хора от производството, дистрибутори, инженери, дизайнери, архитекти, представители на медицинска индустрия и фенове на технологията от цяла Югоизточна Европа.

Участието е безплатно, но изисква предварителна регистрация.

През 2018 г. първото издание на Additive Days събра над 400 души с разнообразен профил. Конференцията има амбиция да се превърне в традиционно ежегодно мероприятие. В рамките на Additive days, водещ елемент е диалогът с публиката и нейното активно участие в панелите. Заяви своето участие сега!

Повече информация можете да научите www.additivedays.com или страницата на събитието във Фейсбук. Запазете своето място тук!

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Георги Мърхов
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Brick Award 2022: Обявиха 50-те номинирани проекта
Тази година са подадени рекорден брой от почти 800 кандидатури

789 проекта от 53 държави участват в конкурса Brick Award 22. С това, десетото му издание …