Първите събития на Novas Artes са безплатни онлайн уебинари, които ще въведат посетителите в света на мастъркласовете. Novas Artes е платформа, която предлага възможности за овладяване на нови умения с най-добрите професионалисти във всяка сфера. Ако и вие искате да не спирате да се развивате по време на извънредното положение, както и да научите малко повече за формата, можете да станете част от събитието. Един от първите лектори ще бъде Снежана Семова, която ще говори за стратегическото планиране на бизнеса и значимата му роля за създаването на успешен проект в дългосрочен план. Събитието ще се проведе на 30.04 (четвъртък) от 18.00 часа.

Какво ще научите на уебинара?

Той цели да даде генерално разбиране за това какво представлява и включва стратегическото бизнес планиране. Дава отговор и на важния въпрос:

Защо ни е необходимо то, за да имаме успешен бизнес?

Снежана Семова ще влезе надълбоко в темата и ще запознае участниците с всички аспекти на планирането – анализиране на пазарната среда и възможностите или рисковете, които са поставени пред нас; логическата връзка между нашата визия и действията за постигането й.

Ще даде отговори и на въпросите: Колко са важни брандът и неговата разпознаваемост? Защо трябва да имаме инструменти за проследяване и оценка на постиженията ни?

За кого е предназначен той?

„Стратегическо планиране на бизнеса със Снежана Семова“ е подходящо за всички хора, които се интересуват от или вече са въвлечени в създаване, управление и адаптиране на стратегии и планове за постигането им. Както ще стане ясно и в самото обучение, те са важни за успешното функциониране на всеки бизнес.

Могат да се включат и личности на мениджърски позиции. Например управители или участници в Middle management – търговски, маркетинг, финансови, HR и пр. позиции. Обучението е подходящо за всички хора, които имат желанието да стартират свой бизнес или да продължат да го развиват.

Лекторът – Снежана Семова

Снежана Семова е една от малкото жени в строителния бранш, която е доказала себе си като добър и надежден професионалист. Точно затова работи активно за утвърждаване на мястото на дамите в строителството. Управител е на „Сен-Гобен Констракшън Продъктс България“, направление Weber от 2001 до 2020 година.

Оглавява компанията още със създаването ѝ през 2001 г. като я превръща в една от водещите фирми за производство на строителни смеси на българския пазар. В рамките на няколко години г-жа Семова успява успешно да развие и наложи марката Weber в цялата страна.

Едни от основните постижения на кариерата и в компанията са изграждането на два завода за производство на строителни материали. Благодарение на дългия си опит и професионализъм, днес тя е един от най-добрите мениджъри в строителния бранш.

Ако и вие искате да попиете от познанието и да научите повече за начините за правене на успешен бизнес, чрез стратегическо планиране, станете част от Уебинара. Входът за събитието е напълно свободен. Единственото, което трябва да направите е да се регистрирате тук и да се включите онлайн на 30.04 (четвъртък) от 18.00 часа.

Регистрирайте се тук.

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Зекие Емин
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Архитектура за кучета
Стархитектите за най-добрия приятел на човека

Още през 2012 година японският дизайнер, куратор и арт директор Кеня Хара кани едни от най…