Skip to main content
search

 

 

 

 

 

Месец преди настъпването на астрономическата пролет, зимата е все още в своите владения. Макар и с отслабваща сила, снегът все още се стели в планините и по улиците на градовете ни. Вече сме в края и на гласуването за последния етап в конкурса “Фасада на годината 2017”. Имате време да подкрепите сградата, която ви е харесала най много до 28-ми февруари когато точно в 12:00 часа ще сложим край на гласуването. Разгледайте претендентите Тук и изберете вашия фаворит!

Временно класиране: 

До момента на първо място с 59 гласа поставихте  многофамилна жилищна сграда в град Ямбол, жк Граф Игнатиев. Заявител и изпълнител на проекта е фирма Елит Строителна Компания ЕООД. Проектант на сградата е арх. инж. Петър Василев, Айва – Б EООД, а инвеститор община Ямбол. За обекта е използвана Баумит интегрирана топлоизолационна система с каменна вата и крайно покритие ГранопорТоп.

Втора позиция във временното класиране, вашите гласове отредиха на еднофамилна жилищна сграда в гр. Костинброд на ул. Черни връх ,1 със заявител и изпълнител Андрей Иванов. Той се е доверил на Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп и КреативТоп. Проектант на сградтата е арх. Ивана Пенчева, а инвеститор Даниел Денчов.

До този момент  третото място е за ЖП гарата в гр. Бургас в категория Реновиране на исторически сгради. Заявител и изпълнител на проекта е ДЗЗД Железопътна инфраструктура Бургас, проектант арх. Ирена Дончева, а инвеститор ДП Национална компания Железопътна инфраструктура. За оформянето на прекрасния външен вид на тази сграда е използвана мазилкова система с крайно покритие СиликонКолор.

Първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за “Фасада на годината 2017”, където победителят определяте вие. Финалното гласуване за 12-те избрани фасади ще се проведе от 1-ви до 10-ти март 2018 г. на сайта на Баумит.Подкрепете с гласа си онази сграда, която ви е направила най-силно впечатление и участвайте в томболата на Баумит за награда.

 

Остави коментар

Close Menu