Skip to main content
search

11 май 2023 г. — Колективът, организация, която работи активно за по- красиви и зелени градове заедно с граждани, творци, бизнеси и институции, продължава инициативата за зелени обществени пространства “100 Стола” за втора поредна година. Фестивал “100 Стола”, с откриване на 11 май, ще затвори ул. Будапеща от булевард Дондуков до ул. Московска и ще я превърне в едно от най-оживените и зелени места в София. Като подготовка екипът вече е засадил над 300 растения.

Четиридневната програма от 11 до 14 май включва поредица от концерти, съвременно изкуство, кино, stand up comedy, работилници, арт базар с уникални, ръчно изработени творения, и много вкусна кухня! “Кино на хълма” – в партньорство с Международния филмов фестивал. На брега – ще представи български късометражни филми като “Анжела”, “Моята звездна приказка” и други.

Музикалната програма включва изпълнения от Rumbalyaka &  Хюго, DJ Set by Valdy, DJ set by Ivan Shopov и EKA MOE. В рамките на фестивала ще има и работилница “Drum Circle”, както и спортни дейности – йога за деца и Зумба. Всички събития по време на фестивала са със свободен достъп. Заповядайте, за да направим заедно София един по-красив и вълнуващ град.

Можете да намерите събитието във Фейсбук тук.
А ако имате интерес към програмта на фестивала, вижте тук.

Остави коментар

Close Menu