На 3-ти октомври в галерия “Оборище 5” предстои да се проведе едно от най-вълнуващите събития в областта на дизайна за тази есен – Future of Design. Събитието се ще проведе за пета поредна година в партньорство с Vectorworks, Inc., а целта му е да събере на едно място професионалисти от областта на архитектурното и ландшафтно проектиране, интериорния дизайн, сценографията и инвестиционното планиране в недвижимото имущество. В изтънчената обстановка на бизнес коктейл гостите ще имат възможност да обменят контакти и да научат кои са най-новите технологични решения в сектора. Огранизаторите от Немечек България обещават интригуваща програма свързана с най-новите BIM софтуерни решения у нас.

Мястото на провеждане на събитието е изисканата галерия „Оборище 5“ | Снимка: Официален постер на събитието Future of design: 2019 |

Събитието предоставя поле за обмяна на нови идеи и концепции във връзка с бъдещото развитие на архитектурата и дизайна у нас. Гостите ще могат да се докоснат до технологични решения, които не само подпомагат креативността на дизайнерите, но и улесняват цялостния работен процес и колаборацията между отделните специалисти в процеса на изготвяне на даден проект. На специално предоставени за събитието демо станции всеки присъстващ ще има възможността ще изпробва сам най-новите функционалности на софтуерните продукти, разработени от Немечек България. Широката гама от апликации и инструменти обхваща целия процес на проектиране – от идейната фаза, през 2D технически чертежи до триизмерно моделиране, BIM, рендъринг, както и експорт и презентиране на крайния завършен продукт.

Създаване на контакти и обмяна на опит. Future of design 2018 |Снимка: nemetschek.bg

Възможност за обмяна на опит, нови запознанства с хората от бранша и придобити нови знания – това обещават организаторите на събитието. Нетуъркинг събитието ще даде възможност за дискусия между представителите на различните индустрии в бранша относно проблеми и решения при комплексното проектиране. Решенията и съветите на участниците ще бъдат ценен нов опит за всички, които ежедневно работят с клиенти или колеги в областта на строителството, архитектурата, дизайна, визуализациите и развлекателната индустрия.

Посетителите на събитието ще имат възможност да наблюдават демонстрации на някои от иновативните технологии в сектора |Снимка: nemetschek.bg

Ако искате да станете част от професионалната мрежа на специалистите в бранша и да създадете нови контакти в неангажираща обстановка след дългия работен ден – Future of design е събитието, което трябва да посетите.

Посещението на събитието е напълно безплатно, а за да гарантирате своето място се изисква предварителна онлайн регистрация. За повече информация и заявяване на участие посетете сайта на събитието.

Допълнителна информация относно събитието и новостите около него можете да следите на официалната Facebook страница на Future of Design 2019.

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Биляна Апостолова
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Диверсификацията и предприемачеството в бранша
IDEA HOME представиха последния модул от сезон 5 на Академия Лидерите

На 16 декември IDEA HOME се срещна с участниците в Академия Лидерите онлайн, с което предс…