Skip to main content
search

Тазгодишното издание на Future of Design 2020 ще се състои на 19 ноември, като гост лектори ще бъдат арх. Пламен Братков от студио Aedes и арх. Андрей Ходкевич от студио Ho_Ra. За първи път събитието ще премине изцяло дигитално – под формата на live streaming, а организаторите от Nemetschek Bulgaria обещават не по-малко интересни презентации, дискусии и интервюта с лекторите.

Събитието е предназначено за професионалисти от областите на архитектурата и строителството, ландшафтната архитектура, урбанизма и интериорния дизайн. Неговата основна цел е да даде възможност чрез дигиталните технологии и вариантите за тяхното приложение да бъде разширена и подобрена дейността на специалистите в конкретните сфери. Неговият формат ще бъде дискусионен панел с гостите арх. Братков и арх. Ходкевич и ще бъде излъчен онлайн и достъпен за аудиторията.

Vectorworks 2021 от Nemetscheck ще бъде представен по време на събитието | Източник: Nemetscheck Bulgaria

Според организаторите от Nemetschek Bulgaria по време на дискусията ще бъдат дадени отговори на много актуални въпроси, част от които са свързани с начина, по който новите технологии се отразяват и влияят на дизайн сферата.

  • В същото време ще бъдат дискутирани различни теми, заедно с гост-лекторите, сред които:
  • Съвременни тенденции в архитектурата и дизайна
  • Мястото на технологиите в съвременната архитектура
  • Нарастващото значение на устойчивия дизайн
  • Силата на 3D 3D моделирането и ролята му при създаването на един проект
  • Силата на BIM и нарастващото значение в световен мащаб
  • BIM в България – опит, ползи и проблеми

Future of Design 2019 | Източник: Nemetscheck Bulgaria

В рамките на дигиталното тазгодишно издание на Future of Design 2020 Nemetscheck Bulgaria ще разкажат повече за най-актуалния си продукт – Vectorworks 2021. Събитието ще бъде излъчено на живо в страницата на Nemetscheck Bulgaria в социалната мрежа Facebook.

Повече информация можете да откриете тук. Запазете в календара си!

Биляна Апостолова

Студент по архитектура в Университет по архитектура, строителство и геодезия. Обича да пътува, да изследва нови места и да изучава нови култури, да анализира влиянието на архитектурната среда над обществените процеси. Споделя убеждението, че архитектурата е философия и синтез между наука и изкуство.

Остави коментар

Close Menu