На корицата – използвана палитра цветове на KALEIDO WOODEC.

REHAU ще вземе участие на  тазгодишното юбилейно издание на изложението „Архитектурно-Строителна седмица“ между 25 и 28 февруари в Интер Експо Център. Дизайнерският щанд на компанията ще бъде разположен в зала 2, където ще имате възможността да се запознаете с дейността на REHAU, богатата им гама продукти и решения, както и да се докоснете до най-актуалните им иновации в сферата.

По време на изложението те ще представят множество предложения, които увеличават значително комфорта на потребление и обитаване и същевременно с това предлагат все по-добри естетически решения за вашия дом.

Системата GENEO, която се произвежда от материала RAU-FIPRO X.
  • Система за врати и прозорци GENEO

Ексклузивната им система за врати и прозорци GENEO е най-добрата от енергийна гледна точка и осигурява най-високите стойности на топлоизолация. Максималната стабилност е осигурена от многослойния влакнест материал, от който е изграден. Същият се използва в самолетостроенето, както и в производството на колите от Формула 1.

  • Фиброкомпозитен материал RAU-FIPRO X

Материалът RAU-FIPRO X се използва в системата GENEO и така разширява значително нейните предимствата. Той е изграден на принципа на фиброкомпозита и комбинира най-добрите качества от света на полимерите и фибростъклото по иновативен начин. Той вече е с подобрена формула и с увеличен дял на стъклопластовите нишки до над 50%.

Това прави профила напълно армиран и му придава допълнителна здравина, която го отличава от всеки друг на пазара. Възможностите за просторни, големи прозорци и врати с отваряеми части са сравними с тези на алуминия. Но за разлика от него RAU-FIPRO X притежава значително по-добри топлоизолационни качества.

  • Палитра цветове KALEIDO WOODEC

Профилите на REHAU могат да бъдат комбинирани с палитрите цветове от KALEIDO WOODEC. Това е напълно нова матирана повърхност, притежаваща визията и усещането на истинското дърво. Дървесната структура, предлагана в три модерни шарки, е приложима за всички системи на REHAU с решения за външни врати и прозорци в жилищното строителство.

Системата PANORAMA SWING DESIGN.

Благодарение на KALEIDO WOODEC можете да се насладите на търсения ефект на естественото дървото без да губите време с трудната му поддръжка. Едновременно с това се възползвате и от всички съвременни техническите предимства на модерните полимерни прозорци.

  • Палитра цветове KALEIDO PAINT

Програмата KALEIDO PAINT за лакирани прозоречни профили пък предлага комбинация от цветове по избор на клиента. Палитрата притежава повече от 150 цвята по системата RAL и позволява на въображението ви да се развихри и подбере най-подходящите тонове за вашия дом.

Няма ограничения в избора – в зависимост от желанието на клиента, профилът може да бъде лакиран отвън, отвътре или по цялата видима повърхност на рамката като дори е възможно да бъдат приложени различни цветове в интериор и екстериор.

KALEIDO PAINT се базира на дългогодишния технологичен опит на автомобилната индустрия в прилагането на цветови решения. Програмата дава неограничена възможност за естетическото оформление на прозорците и вратите, като съществена част от модерните фасади на сградите.

Лакиране на KALEIDO PAINT.
  • Системата PANORAMA SWING DESIGN

PANORAMA SWING DESIGN отговаря на практичните изисквания на клиентите. Той е уникалното решение на REHAU, което предлага плъзгане на вратите и прозорците с възможност за максимално отваряне към външната среда. Благодарение на иновативното решение за обков, крилата могат да се съберат в единия или в двата края на елемента. По този начин се постига максимален размер на светлия отвор без видими прегради или части от обкова.

REHAU непрестанно работи за доставянето на подобни иновативни системи и продукти в страните от целия свят. Компанията се цели в посока превръщането на полимерните продукти в по-леки, по-удобни, по-безопасни и по-ефективни за потребителите. За да се запознаете по-отблизо с всички тези и още много други предложения на REHAU, заповядайте на щанд А5 в зала 2 на Интер Експо Център по време на „Архитектурно-Строителната седмица“. Очакваме ви!

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Зекие Емин
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Защо е ценно русенското летище?
Успехите в опазването на следвоенната архитектура

Тази седмица Националният институт за недвижимо културно наследство (НИНКН) обяви, че сгра…