Вчера, на девети март, беше направена тържествена първа копка, съпроводена с огнен спектакъл, на жилищния комплекс от затворен тип KANSO. Теренът за най-новият проект на строително-инвестиционната компания IDEA HOME е с отлична локация – в непосредствена близост до кръстовището на бул. „Цар Борис ІІІ“ и бул. „Александър С. Пушкин“.

Огненият спектакъл по повод първата копка на KANSO.

Проектът е създаден с идея за чистота, елегантност и уют.

IDEA HOME гарантират безупречно качество на строителството и отлична функционалност на плановата структура. Комплексът е композиция от две сгради, всяка от тях с по два входа и обособена паркова среда. Парцелът е с обща площ от 3400 кв. м.

С думите „KANSO е твоят дом“ инвеститорите ни приканват да се припознаем в облика на сградите. Самите създатели от IDEA HOME нe крият вълнението си от стартирането на строителството. Първият етаж на вход Б от Сграда 1 е планиран да бъде бъдещия нов офис на компанията.

Огненият спектакъл по повод първата копка на KANSO.

Началото на проекта е факт. Ще го следим с интерес до неговото завършване!


IDEA HOME е българска строително-инвестиционна компания с опит над 10 години. Мисията й е да проектира, инвестира и изгражда първокласни жилищни сгради в София.

 

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Кристин Джалова
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Изложбата ТОТАЛПРОЕКТ – от 29 юни в Топлоцентралата
Идеалният град на следвоенната архитектурна модерност у нас

Какво е общото между шест съвсем различни по функция, типология и местоположение обекта в …