Skip to main content
search

До 18 септември може да подадете своите проекти, реализации и концепции, като изберете измежду 23 категории за двете направления „Архитектура“ и „Ландшафтна архитектура, урбанизъм и елементи на градска среда“

Десетото издание на ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS отново ще отличи проекти, реализации и концепции с давност до 5 години назад, като в последната категория могат да участват и студенти. Крайният срок за регистрация в конкурса е до 18 септември, като таксата за архитекти/ландшафтни архитекти и фирми е: за първи проект – 195 лева, за втори/трети проект по 80 лева (всеки следващ след третия подаден проект не се таксува). Таксата за студенти е: първи проект – 60 лева, за втори/трети проект по 20 лева (всеки следващ след третия подаден проект не се таксува). Регистрирайте се тук.

Журито от доказани активно работещи професионалисти с опит отново ще е в различен състав за двете направления – „Архитектура“ и „Ландшафтна архитектура, урбанизъм и елементи на градска среда“. Оценяването ще се проведе през октомври, а юбилейната церемония по награждаването ще се състои по време на Архитектурно-строителната седмица в началото на април 2024г. в Интер Експо Център в столицата с много повече гости и изненади. Вижте подробности за ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 тук.

ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР

Wienerberger

ЗЛАТНИ СПОНСОРИ

Alukönigstahl, Grohe

СРЕБЪРНИ СПОНСОРИ

Ideal Standart, Crystal Spa&Wellness, Hörmann, ЕТЕМ, Технопанел

СПОНСОР СЪБИТИЕ

Conforma

ПАРТНЬОРИ

Съюз на архитектите в България (САБ), Камара на архитектите в България (КАБ), Съюз на ландшафтните архитекти (СЛА), Съюз на урбанистите в България (СУБ), Асоциация на производителите на декоративни растения в България (АПДРБ)

***

Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), Нов български университет (НБУ), Висше строително училище „Любен Каравелов“ (ВСУ „Любен Каравелов“), Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“ (ВСУ „Черноризец Храбър“)

***

Архитектурно-строителна седмица (АСС), Интер Експо Център (ИЕЦ)

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ

Detaili, Dibla, Stroiteli, Жилища, Mebeli, Stroiinfo, MD

STROIINFO

Ние сме екип от професионалисти - архитекти и дизайнери, които вярват в създаването на по-добра и качествена среда за обитаване.

Остави коментар

Close Menu