Skip to main content
search

Официално стартира кандидатстването за Сезон 2 на най-голямото лятно предизвикателство за ученици от 10 до 12 клас и студенти първи курс Leaders Summer Academy! Проявявате интерес към областта на строителството и архитектурата и сте готови за нови приключения през лятото? Вижте повече за това как можете да се включите в единствения по рода си Летен строителен камп тук.

Leaders Summer Academy ще се проведе от 3–5 юли 2020г. в сърцето на страната – град Габрово.

В програмата му са включени много практически и креативни задачи, работилници и активности, които ще дадат на участниците ценни знания и умения и вълнуващи летни спомени.

Участниците от Сезон 1 на Leaders Summer Academy след успешно завършена задача

Какво представлява Leaders Summer Academy?

В рамките на формата участниците ще имат възможността да се докоснат до разнообразни дейности от практиката в строителния сектор, както и да се срещнат с редица вдъхновяващи хора, които ще споделят своя опит. През трите дни на Лятната академия те ще трябва да се справят с интригуващи предизвикателства, като за разрешаването им ще трябва да покажат различни качества и креативност.

Целта на Leaders Summer Academy е да мотивира и вдъхнови по иновативен начин младите хора между 16-20 години, на които тепърва предстои да изберат своя кариерен път.

Участници от Сезон 1 на Летния строителен камп

Какво се случи през първото издание на формата?

В рамките на първия сезон на Летния строителен камп се включиха над 60 ученика от цялата страна. По време на 48-часовия период, изпълнен с редица строителни задачи, предизвикателства, уъркшопи и лекции, те успяха да придобият ценни качества и умения, които да им бъдат от полза в бъдещото им развитие в строителния сектор. Участниците имаха възможност да се срещнат с водещи компании от практиката, сред които бяха Pipe System, Винербергер, PipeLife, PERI, БОКАЛ, Баумит, IDEA HOME, PLANEX, „Пътни строежи – Велико Търново“ АД и HALLEHAUS.

Част от другите вдъхновяващи личности, които взеха участие в събитието, бяха Лазар Радков, основател на Live to Lift и Капачки за бъдеще, който сподели в какъв ефект има физическата активност върху менталното ни здраве, както и Иван Кънчев и Марио Мишев, създатели на „Българска история“, които споделиха повече за историята през призмата на строителството. Първата по рода си строителна академия за ученици у нас се проведе със съдействието на община Габрово.

Участници по време на изпълнението на задачите си в Сезон 1

След края на  Leaders Summer Academy участниците не скриха положителните си отзиви от взетото участие и споделиха, че с нетърпение очакват следващото издания на формата.

Ако и вие искате да преживеете едни много вълнуващи, но в същото време и изключително предизвикателни 3 дни не пропускайте да се включите в новия, втори сезон на единствения Летен строителен камп за ученици от 10 до 12 клас и студенти 1 курс. Очакваме Ви!

Вижте повече за това как можете да се включите в Летен строителен камп тук.

Биляна Апостолова

Студент по архитектура в Университет по архитектура, строителство и геодезия. Обича да пътува, да изследва нови места и да изучава нови култури, да анализира влиянието на архитектурната среда над обществените процеси. Споделя убеждението, че архитектурата е философия и синтез между наука и изкуство.

Остави коментар

Close Menu