Ако сте млад, амбициозен току-що завършил или студент в областта на строителството и архитектурата и търсите своята посока или искате да придобиете нови знания и умения, то събитието, организирано от Академия Лидерите, е точно за вас. То ще ви даде възможността да се срещнете с водещи специалисти в сектора, да се включите в интересни и важни практически казуси, работейки в интердисциплинарни екипи в различни работилници. Ще станете част от общността на участниците от Сезон 1 и 2 и текущия Сезон 3 на Академия Лидерите прекарвайки един ден, изпълнен с приключения, работилници и други интересни активности.

Събитието ще се проведе на 30 март в Американския университет в Студентски град. Началният час за регистрация е 8.00ч.  След интересен казус ще преминем към кафе паузата, където може да опознаете гостите, лекторите и участниците в Сезоните на Академия Лидерите и да дискутирате по интересни и актуални проблеми. Cobuilder ще представят следващия workshop. Те са компания, която разработва иновативни софтуерни продукти за дигитализация на продуктови данни за всички участници в строителния сектор.

След вкусен обяд и нови приятелства пред гостите ще застанат Cobiax, една компания, която предлага иновативни решения за изграждането и усилването на плочи. След техния динамичен Workshop и кратка кафе кауза, гост-лектори ще бъдат HTI. Те предлагат голям асортимент от качествени продукти, решения, както и специализиран съвет от специалисти в областта на строителството. Последния казус ще бъде от настоящата реална бизнес среда.

Входът за събитието е свободен! За да заявите своето участие трябва да попълните регистрационната форма. Побързайте, местата са ограничени!

Очакваме ви!

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Траяна Цветкова
Load More In Образование

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Енергийна ефективност чрез дигитализация
Арх. инж. Климентин Чернев, управител на ALUKÖNIGSTAHL България

Как може дигитализацията да подобри ежедневното функциониране на една сграда? Всяка съврем…