Skip to main content
search

За десети пореден път, на 04 април 2024 г, на бляскава церемония в Inter Expo Center, Зала 5 ще бъдат връчени годишните награди ARCHINOVA 2023.

Заредете се с незабравими емоции, като станете част от официалното награждаване на най-добрите проекти и реализации в областта на архитектурата, урбанизма и ландшафтния дизайн в България. Нощта на церемонията ARCHINOVA е не просто скучна презентация на проекти, а празнична еманация на постиженията на една от най-креативните общности в България.

Отличията ще бъдат връчени след прецизната оценка от внимателно подбрано, независимо жури, съставено от изявени и доказани специалисти в областта на архитектурата и ландшафта, ценени в национален и световен мащаб.

Грабнете възможността да се запознаете в празнична обстановка с българската архитектурна и ландшафтна общност. Както винаги ARCHINOVA привлича стотици присъстващи от бранша на архитектурата и строителството. Събитието ще започне с коктейл в компанията на архитекти, урбанисти, ландшафтни архитекти, студенти, отличените с награда или номинация участници, фирми, строители, инвеститори и много заинтересовани крайни потребители.

Церемонията ще бъде част от програмата на ежегодния форум Архитектурно – строителна седмица. Билетът за церемонията предоставя възможността и за безплатен вход на форума Архитектурно – строителна седмица.

Посетителите от провинцията ще могат да ползват специална отстъпка за нощувка в Metropolitan Hotel Sofia, част от Radisson Hotels. Линк за резервации: AI2023-Metropolitan.

Вземете вашата покана с отстъпка до 08.Март !

ВАЖНО!

  • За да получите достъп за вход е необходимо да закупите покана от Bilet.bg чрез бутона Вземи Покана
  • Вземете вашата покана с отстъпка до 08.Март 2024 г.
  • Задължително носете Вашата покана – разпечатана или дигитално.
  • Краен срок за регистрация: 04 Април 2023.
  • Ако желаете да получите фактура, моля попълнете Вашите данни в полето при регистрацията в Bilet.bg

Програма
18:30 – 19:00 ч.: Посрещане & Welcome Drink
19:00 – 20:30 ч.: Официална церемония. Водещ: Стефан Щерев
20:30 – 22:30 ч.: КоктейлБъдете част от тържественото обявяване на номинираните и награждаване на победителите!
Очакваме ви!

Спонсори и партньори

Генерален партньор – Wienerberger, Златни спонсори – Alukönigstahl, Grohe, VEKA, Сребърни спонсори- Ideal Standart, Crystal Spa&Wellness, Hörmann, ЕТЕМ, Технопанел, Rebrand, Спонсори на събитието – Conforma, JAF

Партньори – Архитектурно-строителна седмица (АСС), Интер Експо Център (ИЕЦ), Съюз на архитектите в България (САБ), Камара на архитектите в България (КАБ), Съюз на ландшафтните архитекти (СЛА), Съюз на урбанистите в България (СУБ), Асоциация на производителите на декоративни растения в България (АПДРБ), Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), Нов български университет (НБУ), Висше строително училище „Любен Каравелов“ (ВСУ „Любен Каравелов“), Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“ (ВСУ „Черноризец Храбър“)

Медийни партньори – Detaili, Dibla, Stroiteli, Жилища, Mebeli, Stroiinfo, MD, Твоят Бизнес

Организатори – Още за къщата, Citybuild.bg, The Building

STROIINFO

Ние сме екип от професионалисти - архитекти и дизайнери, които вярват в създаването на по-добра и качествена среда за обитаване.

Остави коментар

Close Menu