Двудневният интерактивен форум на Лидерите, които строят, планиран за април месец ще бъде отложен за есента в отговор на предприетите национални и международни мерки против разпространението на корона вируса с щам COVID-19.

Най-мащабното събитие в архитектурата и строителството трябваше да бъде проведено на 10 и 11 април в Университета по архтитектура строителство и геодезия. По заповед на Министерски Съвет е наложена забрана на всички публични събития за определен период от време, докато ситуацията бъде напълно овладяна. Уважавайки тези мерки и безопастността на всички гости, датата на събитието официално се измества за 16 и 17 октомрви 2020 г. т.е. в началото на следващата учебна година.

Организаторът на събитието – „Хобеликс“ ООД, предприема тази стъпка като превантивна мярка за запазване на добро здравословно състояние и гарантиране безопасността на всички партньори и гости, вкл. ученици, студенти и млади специалисти от цялата страна.

Събитията от този тип целят да осигурят мотивация, възможности за развитие и прогрес в младите специалисти, които тепърва започват професионалното си развитие в сферата, както и да представят пред тях една успешна и иновативна индустрия, поради тази причина осигуряването на тяхната защита е от водещо значение.

Подготовката за събитието ще продължи с пълна сила и през есента ще представи пред всички посетители и гости едни от най-интересните лекции и срещи в сектора. Планираните лектори, мероприятия и изненади ще ви очакват на новите дати отново в УАСГ. В  тази статия можете да научите повече за Интерактивния форум Лидерите, които строят.

На 16 и 17 октомври 2020 година ви очакваме в Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Всички регистрации за присъствие на събитието ще бъдат валидни за новата дата, без необходимост от потвърждение. Екипът ни остава на разположение и продължава подготовката на събитието. Благодарим за вашето разбиране и подкрепа!

 

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Зекие Емин
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Кратка история на българския балкон
Балконът: От чардака до остроумните усвоявания

Снимки на корицата – Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia Вчера в социалните мрежи…