Skip to main content
search

Тази година ще бъде проведено седмото издание на конкурса „Годишни архитектурни награди Арх Инова“. То ще протече под мотото „Големите таланти имат нужда от признание“. Целта на събитието е да поощрява и популяризира стойностната архитектура в България. Наградите се връчват на базата на четири основни критерии:

Иновативност, устойчивост, функционалност и естетика

Журито търси иновативност на архитектурните и техническите решения, устойчивост и хармонично вписване в околната среда, функционалност и естетика. Организатори на наградите са медиите ka6tata.com, The-Building.eu и Citybuild.bg.

Арх Инова 2019 г.

Този път ще бъдат оценявани отделно проекти, реализации и концептуални проекти, за разлика от предишните издания. В последната категория ще могат да вземат участие и студенти по архитектура. Крайният срок за регистрация е 11 ноември, а срокът за изпращане на проектите е 13.11 2020 г. Кандидатурите ще бъдат оценявани обективно, независимо от големината на обекта и инвестицията. Членове на журито са практикуващи архитекти с богат професионален опит и признание.

Календар на събитието:

  • Обявяване на конкурса: 07.10.2020 г.
  • Краен срок за регистрация: 11.11.2020 г.
  • Краен срок за приемане на проекти: 13.11.2020 г.
  • Публикуване на всички проекти: 18.11.2020 г.
  • Журиране: 02.12.2020 г.
  • Обявяване на наградените проекти и реализации: 16.12.2020 г.

Разгледайте категориите, условията и регламента за участие на страницата на Арх Инова.

Арх Инова 2019 г.

Генерален партньор на конкурса е Alukönigstahl, златни спонсори са Wienerberger и GROHE, сребърни спонсори са ETEM, Hörmann, Semmelrock Stein+Design, а партньори са Камарата на архитектите в България и Съюзът на архитектите в България.

Георги Мърхов

Архитект и любител пианист. Търси архитектурата във всички аспекти на човешкия живот. Стреми се да я разглежда и представя от различни гледни точки.

Остави коментар

Close Menu