Skip to main content
search

Интердисциплинарен практически Workshop с участието на специалисти в строителството ще се проведе на 23-ти ноември в сградата на Американския университет в София. Цел на събитието е да срещне хора от различни специалности в един ден, изпълнен не само с нови познания чрез работилници, а и с положителни емоции и награди.

Темите ще бъдат иновации, технологии и инсталации в строителството.

Идеята за работилницата е породена от необходимостта от събития, които да доближат студентите и младите специалисти до съвременната строителна практика. Уъркшопът ще ни запознае с два основни аспекта:

  • нововъведения в сферата на строителството, енергийната ефективност и осигуряване на комфорт в сградата;
  • най-новите тенденции, които обуславят съвременните сгради.

Преимуществата не спират дотук. Ще се срещнем със специалисти от най-големите компании в бранша и ще участваме в иновативни работилници в екип с хора от различни специалности. Всичко това, докато създаваме нови професионални контакти, участваме в състезания и печелим награди.

Събитието е подходящо за студенти и вече завършили млади специалисти.

Поканени са студенти от всички инженерни специалности, архитектура и ландшафтна архитектура, както и завършили млади специалисти, които искат да надградят практическите и теоретичните си познания. Събитието е отворено и за ученици с интерес за развитие в строителството.

Програмата включва четири работилници.

Първата е заедно с екипа на Fibran, с който ще научим за иновативни технологии и ще участваме в игри. След това ще решим практически казус с Novoferm, a PipeLife ще ни представят иновациите в строителните инсталации. Детайлите по четвъртата ще бъдат разкрити скоро. Между работилниците ще има кафе-паузи, както и осигурен обяд.

Участието е безплатно. Заяви своя билет сега!

Входът за практическия workshop е свободен, но трябва да заявиш участието си предварително, за да получиш билет. Датата е 23-ти ноември 2019 г. Мястото на провеждане е Американският Университет, Център за образование и култура „Илиев“ на адрес ул. „Университетски парк“ 1, Студентски град, София. Можеш да разглеждаш пълната програма и да заявиш своя билет, като се регистрираш на страницата на събитието.

Очакваме ви!

 


Георги Мърхов

Архитект и любител пианист. Търси архитектурата във всички аспекти на човешкия живот. Стреми се да я разглежда и представя от различни гледни точки.

Остави коментар

Close Menu