Винербергер, водещата компания за производство на керамични строителни материали, анонсира най-новата си дигитална платформа All4Roof – всичко за покрива. Чрез нея, полагачите на покриви могат да заявяват и 20-годишната пълна гаранция на покрива от Винербергер. Иновативната програма разполага и с множество други функции, а крайната й цел е една – безупречно качество за покрива.

20 години пълна гаранция на покрива чрез All4Roof

Винербергер гарантира мразоустойчивост на керамичните продукти за 33 години, а в нейно допълнение и 20 години живот на некерамичните аксесоари, предвидимите щети по покривното покритие, както и монтаж и демонтаж при основателна рекламация на компрометирани елементи от системата.

20-годишна гаранция за покрива

Какво включва 20-годишната гаранция?

  • 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамични керемиди Tondach;
  • 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамични аксесоари Tondach;
  • 20 години гаранция на некерамичните аксесоари;
  • 20 години гаранция на предвидими щети по покривното покритие;
  • 20 години гаранция на монтаж и демонтаж при основателна рекламация на компрометираните елементи за сметка на Винербергер.

Как да се възползваме от 20-годишната гаранция?

Първо е необходимо да станете част от Програма Партньор на Винербергер, след което да преминете успешно обучение за работа с продуктите на компанията и да бъдете успешно сертифициран. Неохбодимо е да подпишете и двустранно споразумение за партньорство с Винербергер. След това вече можете да се впишете в платформата и да създавате нови гаранционни заявки за вашите обекти и клиенти.

All4Roof е първата по рода си онлайн платформа за сегмент покриви

Сам по себе си All4Roof е своеобразен дигитален хъб, който се развива успоредно в няколко направления и обхваща всички процеси и заинтересовани лица, участващи в изграждането на покриви. Чрез платформата е възможно да се управляват процесите по изграждане и ремонт на покрив от старта до завършването му. В нея могат да се добавят всички необходими документи и снимки, като те стават достъпни за потребителя по всяко време. Програмата дава възможност за заявяване на 33-годишната гаранция за мразоустойчивост на керемидите и новата 20-годишна пълна гаранция за покрива.

Изображение: Винербергер

Вписването на обект в онлайн регистъра, прегледа на необходимите документи за издаване на покривна гаранция, подписването, одобряването и издаването на сертификата се случва изцяло в дигитална среда, съобразно с актуалната епидемична обстановка.

Функционалностите на All4Roof включват всички основни и съпътстващи стъпки в процеса

В платформата ще откриете гаранционен регистър – дигитално  място за вашите проекти и гаранции от Винербергер. Скоро предстои да бъдат пуснати в действие и калкулатор за покриви, чрез който да въвеждате и изчислявате своите проекти, и да изберте най-подходящите продукти за тях; Клуб на професионалните полагачи и Професионалното общество за обмяна на опит. Целта е обмяна на опит в сферата на покривните решения Tondach, споделяне на експертиза и добри практики, и информиране за иновациите, представени от Винербергер, както и достигане до нови клиенти с препоръки от компанията.

За да имате достъп до платформата All4Roof и да може да използвате всички функционалности първо е нужно да станете част от Програма Партньор на Винербергер. Може да направите това, регистрирайки се онлайн през сайта на компанията.

Научете повече за All4Roof в страницата на Винербергер.

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Hobelix
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Из софийските архитектурни емблеми на сецесиона
Или романтичната революция на отцепниците

С голямо удоволствие ви представяме настоящия текст с автор Николай Стоянов, който ни разк…