Skip to main content
search

Представяме ви нашата нова рубрика видео интервюта STROIINFO пита. Нашият първи гост е Станимира, която е част от екипа ни, но днес разказва не за писането, а по една малко по-различна тема – какво е да бъдеш на Еразъм по време на пандемия. Приятно гледане!

  • Какви бяха очакванията ти, заминавайки на Еразъм в Генуа през 2020 г.?

Именно заради пандемията се опитах да се освободя от всякакви очаквания, за да не бъда разочарована. По този начин успявам да се насладя на всеки един момент и да не бъда ограничена от някакви предразсъдъци. Не всичко е под мой контрол.

Това, което ме изненада, беше екипната работа, която беше голямо предизвикателство.

  • Какви са положителните страни на онлайн обучението?

Със сигурност има такива, макар и да съм със смесени емоции. Като Еразъм студент преоткрих някои негови аспекти – например това, че ни записваха лекциите и можех да ги гледам отново. Това определено е плюс. Също така, възможността да се канят различни лектори – университетът подходи много добре и се адаптира към ситуацията.

  • Какви ползи извлече от предизвикателната ситуация?

Да гледам положително на нещата и винаги да се опитвам да извличам ценното, както и да се справям с неочакваните ситуации.

Очаквайте скоро и следващите гости на нашата рубрика!

Не забравяйте да се абонирате за нашия YouTube канал за още интересни видеа!

Кристин Джалова

Архитект, който споделя силен интерес към различни мащаби на проектирането - от интериор, през жилищни сгради, до градоустройство. Анализира взаимовръзките между нивата и търси успешните намеси в сложния градски контекст. Смята теорията на архитектурата за необходима основа на успешната практика, а всяка една статия за малък проект, който отваря нови хоризонти, размисли и диалог.

Остави коментар

Close Menu