Създадена през 2012 г., HTI  България е част от групата GC-HTI, която е лидер на немския пазар при продажба разнообразни материали, предназначени за инфраструктурни и индустриални дейности в промишленото и сградното строителство.

HTI Group  има  за цел да бъде основен партньор на клиентите си в доставките за целия асортимент от дейности, покриващ нуждите на инфраструктурното и промишлено строителство. HTI Group предоставя висококачествени системи за индустриално строителство, централизирани около един единствен доставчик.

Като централизиран партньор на най-големите фирми производители в сектора, HTI България разпространява пълна гама специализирани продукти: тръби, промишлена арматура, фитинги и аксесоари за водоснабдяване и газификация, канализационни и дренажни системи, съоръжения за подготовка и пречистване на водата, решения за пътна инфраструктура, геосинтетика в екологията материали за поддръжка по комунални услуги. Основното им конкурентно предимство са над 60 складово логистични локации в Германия с над 20 000 физически налични материали на склад и  над 90 000 одобрени артикула в номенклатурата им. За тях качеството на влаганите материали в строителството е най-важният критерий, както при подготовката на проекта, така и при изпълнението му. Това ни гарантира устойчиво решение, дълготрайност, безопасност и добър имидж.

Уеб сайт: www.hti-bulgaria.com

Свържете се с HTI Bulgaria:

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Hobelix
  • Novoferm

    Novoferm е един от най-големите доставчици на врати и товаро-разтоварни решения за частни,…
  • Рьофикс ЕООД

    RÖFIX AG, основана през 1888 г. от Йозеф Веингер и брат му като варница и тухларна в Рьоти…
  • ВИНЕРБЕРГЕР ЕООД

    Днес компанията Винербергер е най-големият производител на тухли в света. Какъв път извърв…
Load More In Компании

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Ръководство за сигурност на гаражните врати
Какво трябва да знаем за защитата от взлом и безопасността при експлоатацията на гаражните врати?

Гаражните врати са сред онези елементи на сградата, които трябва да отговарят на високи из…