Skip to main content
search

Създадена през 2012 г., HTI  България е част от групата GC-HTI, която е лидер на немския пазар при продажба разнообразни материали, предназначени за инфраструктурни и индустриални дейности в промишленото и сградното строителство.

HTI Group  има  за цел да бъде основен партньор на клиентите си в доставките за целия асортимент от дейности, покриващ нуждите на инфраструктурното и промишлено строителство. HTI Group предоставя висококачествени системи за индустриално строителство, централизирани около един единствен доставчик.

Като централизиран партньор на най-големите фирми производители в сектора, HTI България разпространява пълна гама специализирани продукти: тръби, промишлена арматура, фитинги и аксесоари за водоснабдяване и газификация, канализационни и дренажни системи, съоръжения за подготовка и пречистване на водата, решения за пътна инфраструктура, геосинтетика в екологията материали за поддръжка по комунални услуги. Основното им конкурентно предимство са над 60 складово логистични локации в Германия с над 20 000 физически налични материали на склад и  над 90 000 одобрени артикула в номенклатурата им. За тях качеството на влаганите материали в строителството е най-важният критерий, както при подготовката на проекта, така и при изпълнението му. Това ни гарантира устойчиво решение, дълготрайност, безопасност и добър имидж.

Уеб сайт: www.hti-bulgaria.com

Свържете се с HTI Bulgaria:

    Hobelix

    Every beginning is difficult but extremely essential.

    Остави коментар

    Close Menu