Skip to main content
search

С начална дата 2-ри ноември стартира петият сезон на Академия Лидерите под слогана The Acceleration. Обучението ще бъде присъствено и интензивно, за да могат участниците да усвоят уменията, придобивани в рамките на 6 месеца, за 2 месеца. Мястото е Hobelix Hub, в Студентски град,  а запознанства с проактивни хора от различни специалности – гарантирани.

Обучение чрез практика и реални казуси

Участниците ще имат възможността да се срещнат с над 30 специалисти в сектора, представители от 12 строителни и бизнес компании в България. Срещите ще се провеждат 2 пъти в седмицата – всеки понеделник и сряда от 18:00 до 21:00 в Hobelix Hub. Във всеки един ден ще бъде представяна нова тема и проблематика в сферата на архитектурата, строителството и бизнеса и ще бъдат възлагани скоростни казуси, които да се решат на място. Отборите ще трябва да защитят позицията си в рамките на определено време, за което ще им се наложи да мислят бързо и да бъдат нестандартни и дръзки в решенията си.

Снимка от четвъртото издание на Академия Лидерите.

Обучителната програма е систематизирана в 12 разнообразни модула. Част от темите, които ще бъдат засегнати, са правилното общуване в работна среда, 3D визуализация и презентация на архитектурен проект, преговори, сделки, следпродажбени действия, логистика, екосистеми в строителството и много други.

Повече за програмата може да прочетете тук.

Както и в предишните издания, участниците ще бъдат разделени в интердисциплинарни екипи, в които ще работят през следващите 2 месеца до края на формата. Нововъведение обаче е общият казус, който ще бъде даден в началото на курса и чието решение ще трябва да представят накрая, въз основа на всички получени знания по време на обучението. Част от програмата са и посещения, разпределени в 2 дни, на актуални строителни обекти, заводи и офиси на компаниите, участващи в обучението.

Възможност за кариерно развитие след преминаването на курса

Чрез будно и мотивирано отношение към казусите участниците ще имат възможността да впечатлят гост лекторите от най-големите строителни компании в България и да си спечелят стаж или работа при тях. Сред тях са имена като Wienerberger, HTI, BS Group, Bosch, Idea Home и много други.

Също така, Академия Лидерите предоставя своето съдействие при намиране на професионална реализация в желано направление. В края на курса ще бъде връчен сертификат за успешно преминато обучение на участвалите.

Кандидатстване

Местата за новият сезон са ограничени поради желанието на организаторите да се съобразят с всички противоепидемични мерки. Както и при предишните формати, кандидатите ще трябва преминат през кратко интервю, с което ще бъдат избрани 20-25 души, който да участват напред в обучителната програма.

Не пропускай своя шанс за получаване на реални и приложими знания директно от топ специалисти в различните направления с богат практически опит!

За да кандидатстваш, кликни тук!

Станимира Гетова

Архитект със страст към всевъзможни архитектурни явления в заобикалящия ни свят. Обича четенето, история, изкуство, танци и рисуване. Вярва, че пътуването е безценен източник на вдъхновение, нови знания и представи за света.

Остави коментар

Close Menu