В началото на лятото Винербергер предприема информационно-образователна кампания, която цели да запознае аудиторията със спецификите, свързани с производството, приложението и техническите параметри на различните си авторски продуктови системи. Серията от онлайн-базирани събития е насочена към широк кръг зрители, сред които специалистите – проектанти, изпълнителите, инвеститорите и крайния потребител, както и младите студенти, навлизащи тепърва в света на строителството.

Програмата е разделена на тематични седмични издания на формата, концентрирани върху различни аспекти от продуктовата гама на компанията. Уебинарите ще се провеждат в сряда от 16ч. в продължение на месец, като първият се състоя през изминалата седмица. Той премина под надслов „Еднослойни стени с Porotherm – ключов фактор за комфорта на обитаване“.

Винербергер е най-големият производител на тухли в световен мащаб и заема челни позиции на пазара на керемиди в Европа и у нас. Дейността но компанията обхваща цялостния процес на производство – от добива на суровина до търговията и технически консултации. Чрез високия стандарт на изпълнение и качество на продуктовата гама на компанията, нейните системи намират широко приложение в строителния сектор в България.

Форматът на събитието е отворен, като основната концепция е постигането на двустранна комуникация между аудиторията и лекторите, които са специалисти от компанията. От Винербергер са насреща да отговорят на всеки зададен от Вас въпрос.

Ако и Вие искате да научите повече относно продуктите и системните решения на Винербергер, както и техните практически приложения, можете да запазите своето място тук

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Биляна Апостолова
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Измама ли е новият зелен ринг на София?
Повече за представеният проект за ПУП на район “Слатина” в рамките на ринга

На 2 юли се проведе първото представяне на проекта за подробен устройствен план (ПУП) на р…