Както всяка есен, за 6-та поредна година, Академия Лидерите отваря своя портал за кандидатстване. В Сезон 6, който има наслов Team Work, тя ще посрещне и предизвика 20 участника от различни университети и специалности в строителството да станат част от единствения по рода си симулатор на реална работна среда.

Академия Лидерите е двумесечна ускорена обучителна програма.

Тя е създадена за студенти 3-ти, 4-ти и 5-ти курс и млади специалисти до 30-годишна възраст, която им дава възможност да се докоснат до практическата страна на проектирането и строително-инвестициония процес. Форматът има за цел да улесни прехода между специалностите и липсата на практически знания в университетското обучение, като включи участниците в интердисциплинарни екипи и ги срещне с множество реални казуси и практикуващи специалисти.

По време на Академията участниците ще преминат симулативно целия път на един проект: инвестиционно намерение, предпроектно проучване, пазарни стратегии, проектиране, офериране, планиране и обезпечаване на строителен обект, управление на рисковете, търговски дискусии, преговори и други.  Заедно с 12-те тематични модула, участниците ще имат възможността да посетят производствени бази и актуални строителни обекти.

Какво се случи досега?

До този момент в Академия Лидерите участваха над 200 млади специалиста, а много от тях получиха предложение за стаж или работа, благодарение на осъществения близък контакт между участниците и лекторите и доброто оставено впечатление.

Предизвикай себе си!

Ако ти си студент 3, 4 или 5-ти курс или завършил млад специалист в строителството, ако искаш да знаеш повече за реалните практики и процеси в бранша, ако искаш да изградиш мрежа от контакти и да работиш в екип от хора с различни специалности, да се изявиш като лидер или да откриеш неподозирано досега свое умение, предизвикай себе си и КАНДИДАТСТВАЙ ТУК.

Крайният срок за кандидатстване е до 08.10.2021г., а стартът на Сезон 6 – на 18.10.2021г.

Виж цялата програма на сайта на Академия Лидерите тук.

 

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Кристин Джалова
Load More In Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Карл Кандулков – архитектът на Габрово
Архитектът, посветил много труд, постоянство и безкрайна любов на професията

Съвсем наскоро прекарах един слънчев уикенд в Габрово. Имах откъслечна представа за града …