Свикнали сме обикновено ние да задаваме въпросите. Този път обаче сме от другата страна, за да разкажем какво ни доведе дотук и кои сме ние.

Ние сме Кристин, Георги, Зекие, Станимира и Станислав.

Ние пишем, защото вярваме, че има какво да кажем.

Това хората да четат с интерес това, което създаваме, е някаква форма на общуване. Ние доближихме хората до нашия живот. Разказвахме им за предизвикателствата на висшето образование, за това как да откриеш работа в строителния сектор и за това как да израснеш като млад професионалист.

Ние израснахме със STROIINFO от студенти до млади професионалисти в сектора. Нашият мироглед се промени, както и нашите интереси и въгледи.

Да създаваш съдържание…

Означава на първо място да проучиш информацията, да резгледаш всички източници, да проучиш различните гледни точки. Чак тогава можеш да създадеш качествено съдържание. За нас е изключително важно да отсеем правилната информация, особено във време, в което сме залети с fake news и преекспониране на факти и събития.

Добър в писането ставаш…

Като пишеш, пишеш и пак пишеш. Няма друг начин. Ние разказваме истории. Нашите читатели преоткриват своите истории чрез нас. Това е награда, но и отговорност. Това е магията на писането.

Най-ценното в нашата работа е…

Да получаваме положителна обратна връзка е една от най-големите награди в нашата работа.

STROIINFO не е просто медия, а е мястото, на което се чува гласът на архитектурата. Вслушваме се в него, защото искрено харесваме това, което правим. Искаме и другите да знаят повече за нещата, които променят градовете ни, да формират мнение и да отстояват правото си на качествена среда.

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Кристин Джалова
Load More In Личности

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Победителите във Фасада на годината 2020-2021
Баумит награди най-красивите фасади

За 16-ти път Баумит проведе конкурса „Фасада на годината“ и отличи най-заслужи…