Skip to main content
search

Свикнали сме обикновено ние да задаваме въпросите. Този път обаче сме от другата страна, за да разкажем какво ни доведе дотук и кои сме ние.

Ние сме Кристин, Георги, Зекие, Станимира и Станислав.

Ние пишем, защото вярваме, че има какво да кажем.

Това хората да четат с интерес това, което създаваме, е някаква форма на общуване. Ние доближихме хората до нашия живот. Разказвахме им за предизвикателствата на висшето образование, за това как да откриеш работа в строителния сектор и за това как да израснеш като млад професионалист.

Ние израснахме със STROIINFO от студенти до млади професионалисти в сектора. Нашият мироглед се промени, както и нашите интереси и въгледи.

Да създаваш съдържание…

Означава на първо място да проучиш информацията, да резгледаш всички източници, да проучиш различните гледни точки. Чак тогава можеш да създадеш качествено съдържание. За нас е изключително важно да отсеем правилната информация, особено във време, в което сме залети с fake news и преекспониране на факти и събития.

Добър в писането ставаш…

Като пишеш, пишеш и пак пишеш. Няма друг начин. Ние разказваме истории. Нашите читатели преоткриват своите истории чрез нас. Това е награда, но и отговорност. Това е магията на писането.

Най-ценното в нашата работа е…

Да получаваме положителна обратна връзка е една от най-големите награди в нашата работа.

STROIINFO не е просто медия, а е мястото, на което се чува гласът на архитектурата. Вслушваме се в него, защото искрено харесваме това, което правим. Искаме и другите да знаят повече за нещата, които променят градовете ни, да формират мнение и да отстояват правото си на качествена среда.

Кристин Джалова

Архитект, който споделя силен интерес към различни мащаби на проектирането - от интериор, през жилищни сгради, до градоустройство. Анализира взаимовръзките между нивата и търси успешните намеси в сложния градски контекст. Смята теорията на архитектурата за необходима основа на успешната практика, а всяка една статия за малък проект, който отваря нови хоризонти, размисли и диалог.

Остави коментар

Close Menu