На 19-ти юни се проведе официалното закриване на Сезон 3 на Академия Лидерите. След осемте месеца усилен труд участниците се събраха в залата на Американския университет заедно с представителите на компаниите и гости. Събитието откриха организаторите от „Хобеликс“ – Александър Маринчев и Христо Христов.

Защо го правим?

Цел на формата е да спомогне за изграждането на общество, в което един от основните принципи е взаимопомощ.

„Излъчваме послания.“

Това сподели Христо. Организаторите представиха и изминалите няколко месеца в цифри – 45 участници, 19 компании, 16 посетени обекта. Представиха и това, което предстои – Лятна Академия Лидерите за ученици и Сезон 4 на Академия Лидерите. Той ще включва 30+ участници, 12 компании, 12 модула и ще бъде с продължителност 6 месеца.

Бяха раздадени грамоти за участие на всички компании, взели участие в инициативата, както и на самите участници, обучавали се в Сезон 3. Специални грамоти получиха Ромина Фурнаджиева за най-чест лидер на седмицата, за изцяло най-висок резултат и за отличник на Академия Лидерите. За най-висок индивидуален резултат – Николай Николов, Здрава Грънчарова и Кристина Илиева.

За истински отборен играч бе обявена Ванеса Виденова, а за най-редовен участник – Тунг Нгуен. Николай Николов и Йона Лекова получиха грамоти за най-добри презентатори, а Поли Василева – за лидер на Академия Лидерите. За цялостен принос към „Хобеликс“ грамота получи Васил Атанасов. Мирослава Ламбрева бе обявена за най-зрял и разсъдлив участник, Калоян Димитров – за архитект с душа на инженер, а Полина Гинева – за най-честния играч. Мартина Ивчева бе наградена като най-фотогеничния участник.

Участниците бяха гласували и за най-вдъхновяващите лектори.

За най-интересни и вдъхновяващи бяха избрани Николай Чомаковски и доц. д-р Даниела Илиева от Пайп систем, а за най-интересна и полезна лекция награди получиха Георги Димитров и Иван Бръмбаров от ПЕРИ. От казусът на BS груп участниците бяха научили най-много, а за най-полезно посещение те избраха Метростанция 14 на ХСС груп. За най-интересно посещение на завод те определиха производствената база на Тал инженеринг.

Бе дадена и думата на самите участници. Те споделиха за своя последен казус – да изкажат благодарност на всички. Показаха видео, което те бяха направили – споделяйки личните си преживявания, какво са научили, какво за тях е било ценно и благодариха на организаторите и гостите. Връчиха награди и подаръци на Александър, Христо, Доника и Марта от „Хобеликс“. След обща снимка с големи усмивки участниците, организаторите и представителите на компаниите се събраха заедно за празничен коктейл.

И ти можеш да станеш част от Академия Лидерите – кандидатствай сега и ще преминеш интервю с приоритет! Сезон 4 на Академия Лидерите ще ти даде още повече възможности за успешна реализация, а броят на участниците е ограничен. Научи повече за програмата и кандидатствай ТУК! Ако имаш въпроси относно формата, то винаги можеш да ги зададеш на имейл адрес akademiata@hobelix.com.

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Георги Мърхов
Load More In Образование

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Под настилката: подът като система
Отопление, шумоизолация и цялостен комфорт – кои са правилните решения за подовете?

Подът – бихме го подценили, ако смятаме, че той е единствено основата за завършващата наст…