Skip to main content
search

Винербергер е водещ доставчик на строителни материали в света и безспирно се стреми към подобряване и разширяване на гамата от продукти, предлагана на българския пазар. Новото попълнение са иновативните прозорци за покривни системи Tondach. Те подчертават важността на правилния подбор на строителни материали. Съшо така, разгръщат потенциала на на пръв поглед неприветливите тавански помещения, които могат да се превърнат в извор на топлина и вдъхновение.

Прозорците са с 10 г. гаранция и са съвместими с всички керемиди от серията Tondach.

Изображение: Винербергер

Продуктите впечатляват с дизайн с ненадминато качество, надеждност, функционалност и бърз и лесен монтаж. Tondach ефективно позиционира вентилационния отвор в горната част на рамката, което позволява усвояването на 6% повече остъклена полезна площ на прозореца. За подбор на перфектния прозорец за вашия покрив, каталогът предлага гама от 4 модела, всеки от които има 6 комбинации.

 • Модел Comfort – модерен покривен прозорец Tondach със стандартно остъкляване на изключително достъпна цена.
 • Модел Project–  прозорец с енергоспестяващо остъкление.
 • Модел EnergyPlus – прозорец с енергийно-ефективно остъкляване и повишени противовзломни характеристики.
 • Модел SmartPro–  интелигентни прозорци с енергоспестяващо стъкло и защита от взлом и повишена устойчивост.

Още за селекцията от покривни прозорци Tondach

Tondach е оптимален избор и в конструкционен аспект. Прозорците са с централна ос на отваряне. Функцията се характеризира с редица позитиви:

 • Най-популярният дизайн на покривни прозорци е тази с централна ос на отваряне;
 • Този вид прозорци са изработени от най-висококачествена дървесина от бор, импрегнирана с вакуумна среда и защитена с акрилен лак;
 • Имат лесен и удобен начин на употреба чрез дръжка, разположена в долната част на крилото;
 • Дръжката е оборудвана с две степени на отваряне за лесно боравене;
 • Лесно се почистват и поддържат;
 • Имат предпазни аксесоари;
 • Позволяват монтаж на покриви с наклон 15 ° – 90 °.

Изображение: Винербергер

За всички модели покривни прозорци от серията Tondach се предлагат и аксесоари. Предвидените обшивки гарантират идеална свръзка с останалата част на покрива, а допълнителната изолация от овча вълна е не само енергийно ефективна, а и екологична.

Вижте серията от аксесоари за прозорците Tondach

Чрез покривните прозорци Tondach компанията Винербергер гарантира повече естествена светлина и ефирност, превръщайки подпокривните пространства във ваш дом, където да намерите уют, вдъхновение и спокойствие.  Компанията предлага цялостно решение за вашия проект, тъй като прозорците са част от серията Tondach, която предлага и покривни системи.

Подробна информация за продуктите, ценова листа за крайни клиенти, както и връзка с търговски представители на Винербергер, можете да намерите в сайта на компанията.

Научете още за прозорците Tondach

Остави коментар

Close Menu