Skip to main content
search

Пери България е водещ лидер в системните кофражни решения. Съвместно с УАСГ гр.София компанията обяви конкурс за курсов проект по технология на строителството. В него могат да се включат всички студенти, които са специалност ССС, четвърти курс. Записването приключи, а представянето на курсовите проекти ще се състои през април тази година. Всеки участник има възможност да комуникира с ментор от инженерния отдел на Пери България. Студентите ще представят решенията си пред преподаватели от катедра ТМС и експерти от Пери. Част от хората, които ще участват в конкурса, са от сезон 2 на Академия Лидерите.

Този, който спечели първо място, ще получи пълна стипендия за семестриална такса за зимен семестър на учебната 2018/2019 г., както и възможност да прекара един ден с екипа на Пери България и да посети техни обекти. Пълна стипендия ще получат и отличилите се на второ и трето място в конкурса.

На 12.02 преподаватели от катедра ТМС присъсваха на кратък опреснителен курс в залата за обучения в офиса на Пери в гр.София, а на 27.02 се проведе презентация. На нея инж. Зафир Зафиров разясни системните решения на Пери за сгради, а участниците получиха малки награди, както и материали.

Очакваме с нетърпение представянето на конкурсните проекти и желаем успех на всички участници!

Дарина Андреева

Студент във ВСУ "Любен Каравелов". Вярва, че вдъхновението е онзи порив на сърцето, който ни прави по-добри и ни кара да творим.

Остави коментар

Close Menu