Макар и навън да не спира да вали, вече сме на прага на летния сезон. Учиш за последните изпити, наслаждаваш се на отминаването на всеки следващ, цениш минутите бездействие, които успяваш да си откраднеш. А след това – накъде? Имаш ли план как да стартираш кариерата си в строителството?

Надявам се, че знаеш, че за да си добър в професията, трябва да надскочиш това, което ти се поднася в университета.Училището отдавна свърши. Висшето образование е и в голяма степен самообразование. Инициативата за това, което сам ще си отвоюваш , прочетеш и усвоиш, е изцяло в твоите ръце. Всичко зависи докъде искаш да стигнеш…

Задължителните неща, които ще ти осигурят диплома, далеч не те правят подготвен за реална работна среда.

За да се усъвъшенстваш, трябва да си заобиколен от амбициозни хора, трябва да се стремиш към повече контакти със специалисти, да участваш в извънучебни практики, обучения и работилници… Важно е да бъдеш активен!

Ние знаем колко е труден преходът от университета към професионалната реализация.
Чудиш се откъде да започнеш, защото нямаш необходимия опит и стаж? Изпращаш CV-та в различни платформи, а не си сигурен дали имаш правилния подход и търсиш на правилните места? Добрите работодатели още не знаят, че си готов да се учиш и имаш заряда и упоритостта да напредваш с бързи темпове. Всеки има своите силни страни, които трябва да разгърне. Имаш ли нужда от съдействие в откриването на най-подходящата реализация за теб?

Именно затова създадохме Академия Лидерите.

Целта на Академията е да срещне студенти с водещи компании от строителния сектор в рамките на една година. Тя дава необходимите знания и умения директно от практиката, за да бъдеш уверен за навлизането в реална работна среда.

Какво се случи в Сезон 2?

Участници, лектори и организатори са прекарали заедно 293 часа, от които 26 лекции и презентации. Участниците са получили 55 награди, възможност за 33 работни позиции и стажове и са били на 21 интервюта. Завършилите 43 участници са имали възможност да срещнат 79 доказани експерта в строителния сектор.

А възможностите продължават…

Какво се случи през Сезон 2 от Академията, вижте тук.

Какво ще получиш, ако си участник в Сезон 3 на Академия Лидерите?

  • Реални и приложими знания от водещи специалисти с богат практически опит;
  • 8-месечно обучение, обхващащо теми, които ще ти помогнат за успешна реализация в строителния сектор;
  • Подобряване на уменията ти за работа в екип;
  • Съвети за тънкостите на презентирането, управлението на твоето лично време, неписаните правила на бизнес етикета и още много;
  • Съдействие за професионална реализация в желаното направление.

В кандидатстването за Сезон 3 стартираме ранно записване, което ще продължи до края на август. Пълните условия можеш да научиш тук .

ОЧАКВАМЕ ТЕ!

Ако имаш въпроси за формата, не се колебай да ги зададеш на akademiata@hobelix.com.

 

Остави коментар с Facebook

Заредете още от Кристин Джалова
Load More In Образование

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж още

Арх. Павел Янев: интериорният дизайн от идеята до изпълнението
Новият уебинар на Novas Artes ще се проведе на четвърти юни

Третото събитие на Novas Artes ще се проведе следващия четвъртък, четвърти юни. След като …