Skip to main content
search

На 22-ри май (сряда) ще се проведе последното събитие за сезона от форума „Лидерите, които строят“, организиран от „Хобеликс“.

Този път темата ще бъде насочена към управлението на проекти.

Както неведнъж сме коментирали, секторът предлага разнообразни възможности за реализация. Ако обърнем поглед към предлагането на трудовия пазар, виждаме как той сам определя тенденции, към които да се насочим. Оказва се, че в момента се наблюдава силна необходимост от добре обучени в управлението на проекти (project management) кадри. Затова да се говори повече по темата е важно както за специалистите, така и за студентите, които тепърва ще се сблъскат с реалната практика.  Събитието в сряда ще потърси отговор на въпроса „Как протичат процесите в управлението на един проект?“ от трима лектори, които ще споделят опита си.

Лекторите

Деница Цекова е управител на „Инфитус Ар енд Ди“ ООД и член на УС на International Project Management Association – Bulgaria. Занимава се с реализация на проекти с корпоративни, държавни, общински и неправителствени организации от различни сектори в България, Балканите и Европа.

Инж. Димитър Петков е директор „ВиК строителство и поддръжка“ в „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД. Най-мащабният и сложен обект в кариерата му до момента е водният цикъл на гр. Свиленград. Инж. Петков управлява и договорните взаимоотношения на „Райкомерс“ със „Софийска вода“ по три договора. Единият от тях, за аварийна поддръжка, обслужва западна София и идеалния център, където условията на работа са силно усложнени.

Д-р инж. Дочка Василева има повече от 19 г. опит в управлението на инвестиционни строителни проекти в България и чужбина. През последните години е защитавала интересите на България в Съвета на ЕС в Брюксел в областта на екологията. В момента се занимава с консултация на фирми, общини и др. организации за възможностите за финансиране на проекти чрез финансови инструменти.

Очакваме Ви тази сряда, за да чуем заедно как

добрият Project manager контролира качеството, съкращава времето за развитие на проекта и минимизира риска от преразход.

Бъдете активни! Целта на тези събития е да черпите опит от първо лице от изтъкнати специалисти в бранша, да задавате въпроси и да осъществявате полезни контакти. За да разберете какво още ще имате възможност да научите, следете информацията във фейсбук събитието и страницата на „Лидерите, които строят“. Входът е свободен. Регистрирайте се още сега тук!

 

 

STROIINFO

Ние сме екип от професионалисти - архитекти и дизайнери, които вярват в създаването на по-добра и качествена среда за обитаване.

Остави коментар

Close Menu